Om mig

Jag är numera bosatt i Stockholm, efter att ha bott i Malmö i nästan tio år. Där studerade jag på musikerprogrammet vid Musikhögskolan i Malmö. Under våren 2013 avslutade jag masterprogrammet i musik efter 6 års studier för Caitríona Yeats.

Tidigare har jag gått en påbyggnadsutbildning i klassisk musik vid Musikkonservatoriet Falun och på yrkesmusikerlinjen vid Södra Latins gymnasium i Stockholm för Gertrud Schneider respektive Berit Lindberg.

Jag frilansar runt om i Sverige i olika sammanhang; jag spelar soloframträdanden, kammarmusik och stora orkester- och operaproduktioner, samt för privatpersoner och vid företagsevent. Jag ägnar mig dessutom gärna åt nutida musik, crossover-projekt och inspelningar av olika slag. Kort sagt så gör jag många olika saker, och den variationen uppskattar jag mycket!

Utöver Sverige har jag även spelat i Finland, Danmark, Lettland, Polen, Tyskland och USA.

Från de tidigaste harporna i det forna Mesopotamien har harpmusiken och harpspelandet utvecklats otroligt mycket, allra särskilt nu de senaste decennierna. Du kan spela vad du vill på en harpa! Det är min ambition och önskan att vara en del av denna utveckling, att bredda och fördjupa harpans möjligheter och mitt eget spel så långt det går!

Kontakta mig gärna för ett formellt CV.

IMG_2707 kopia

Här kan du läsa mer om mina utbildningar:

Musikhögskolan Malmö http://www.mhm.lu.se

Musikkonservatoriet Falun http://www.musikkonservatoriet.com

Södra Latins gymnasium http://www.son.edu.stockholm.se

Annonser